SeniorWeb: Digitale overheid en gezondheidszorg

vrijdag 1 november, 14.00-15.30 uur in De Ontmoeting

Kennismaking met en introductie in de Digitale Overheid.

Wat kan ik allemaal digitaal met de overheid regelen of wat kan ik aan informatie inzien. Toelichting op de inlogprocedures die hiervoor noodzakelijk zijn, inclusief een uitleg over het systeem DigiD (voor PC/Laptop, tablet en smartphone). Desgewenst hulp bij het aanvragen van een DigiD.

In de presentatie is ook aandacht voor het gebruik van portalen in de gezondheidszorg, zoals MijnHuisarts.nl, MijnApotheek.nl, MijnJBZ.nl, Thuisarts.nl, etc. Portalen die alleen bereikbaar zijn met de DigiD."

In de presentatie zal eveneens een bijdrage worden opgenomen waarin korte tijd stilgestaan wordt bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) dat u in heel veel bibliotheken vindt. Dit ter bevordering van Digitale Inclusie, een actueel onderwerp in onze samenleving.

Wij nodigen u van harte uit om op vrijdagmiddag 1 november van 14.00u tot 15.30u deel te nemen aan deze presentatie bij HEVO , Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Koffie of thee wordt u door HEVO aangeboden. 

De toegang is gratis, maar vanwege beperkte ruimte vragen we u vriendelijk om vooraf aan te melden. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor maximaal 50 bezoekers.

U kunt zich aanmelden door te bellen met tel. 06 2035 6366 of via email: info@seniorwebrosmalen.nl

Meld u tijdig aan om teleurstelling te voorkomen.

SeniorWeb: Digitale overheid en gezondheidszorg