Foto expositie door HEFOTO

 op 5 en 6 oktober in De Ontmoeting

HEFOTO is sinds 2019 een club onder de vlag van de Seniorenvereniging HEVO in Rosmalen. HEFOTO bestaat momenteel uit 15 enthousiaste seniorenhobbyfotografen, ieder met zijn eigen specialiteit, onder leiding van docent Ina Ploem, huisfotograaf van de HEVO.

De leden komen tweewekelijks op donderdagochtend bij elkaar om van elkaar te kunnen leren en op een gezellige manier met elkaar van gedachten te kunnen wisselen over fotografie. De invulling van een clubochtend wisselt. Soms wordt er een thema besproken, soms komt er een externe spreker en regelmatig gaat HEFOTO op pad om het geleerde in praktijk te brengen. Verder kijken de leden tijdens deze bijeenkomsten allemaal kritisch, maar opbouwend, naar foto's, die zijn gemaakt naar aanleiding van besproken thema's, een bezoek op een locatie of vrij werk.

Het afgelopen jaar en dit jaar zijn de leden bijvoorbeeld op bezoek geweest aan de Brede Haven in Den Bosch (Stadsfotografie), in de studio van Foto Sterre in Rosmalen (Portretfotografie), de Eendenkooi in de wijk de Maaspoort (Natuur), de wijk de Muntel in Den Bosch, bij de Bolwoningen in de Maaspoort (Architectuur fotografie) en bij Intratuin in Rosmalen (Macrofotografie).

Een aantal van de op locatie gemaakte foto's zullen naast andere foto's te zien zijn op de expositie, die HEFOTO organiseert in De Ontmoeting, Tulpstraat 2-4, Rosmalen, op 5 en 6 Oktober. Het thema van de Expositie is "Brabant".

Tevens zal er tijdens het expositie weekend middels een doorlopende presentatie nog meer werk van de leden te zien zijn. Beide dagen is de Ontmoeting geopend van 10:30 tot 16:00. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

Na het expositie weekend zullen dezelfde werken nog te bewonderen zijn in de gangen van De Ontmoeting van 10 Oktober 2024 tot 6 Januari 2025.

Foto expositie door HEFOTO