Kris Kras door Europa: themamiddag 'DUITSLAND'

zondag 29 september, 13.30 uur in De Ontmoeting

(Her)beleef Duitsland

Tijdens de themamiddag kunt u (her)kennismaken met kenmerkende aspecten uit het land Duitsland door middel van een informatiemarkt, een lezing van Margriet Brandsma, een bier- en wijnproeverij, literatuur, toeristische tips en diverse culinaire traktaties.

Op de informatiemarkt vindt u marktkraampjes. De uitbaters van de marktkraampjes laten u (her)kennismaken met literair en culinair Duitsland. Aan de bar verkopen we Duitse bieren en wijnen. Het geheel zal muzikaal worden omlijst door de Herzogenwälder Blasmusik kapel.

In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

  • Vanaf 13.30 uur is de Ontmoeting open en wordt u muzikaal welkom geheten door de Herzogenwälder Blasmusik kapel.
  • Vanaf 14.00 uur is de informatiemarkt toegankelijk.
  • Van 14.00 uur tot 15.00 uur is de lezing van Margriet Brandsma over de cultuurverschillen tussen Nederland en Duitsland (in de spiegelzaal).
  • Vanaf 15.30 uur tot 16.30 uur is er een muzikale 'Oktoberfest' afsluiting verzorgt door de Herzogenwälder Blasmusik kapel.
  • Het einde van dit evenement is gepland om ca. 17.00 uur.

De toegang is gratis. De bier- en wijnproeverij op de informatiemarkt is eveneens gratis. Tevens bieden wij u tijdens de middag Duitse hapjes aan. De drank aan de bar is voor eigen rekening en betaalt u met munten, die we bij de ingang van de Ontmoeting verkopen.

Kris Kras door Europa: themamiddag 'DUITSLAND'