Update van de reiscommissie

per augustus 2024

Er staan binnenkort nog twee dagtochten op het programma:

24 oktober: Paleis het Loo en Veluwe

7 november: Ulumoskee in Utrecht met voorafgaand op 26 september (19.30 uur) lezing over de islam.

Kijkt u op deze website onder REIZEN voor meer informatie.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is het nu wel wenselijk u voor de lezing over de Islam op 26 september op te geven bij Jan Jansen, 06-51313707.

 

MAATJES PROJECT

Soms sluit een aangeboden reis niet aan bij de eigen wensen. Men wil wel ergens naar toe, maar alleen reizen in een vreemd gezelschap wordt als niet zo aantrekkelijk gezien. De reiscommissie kijkt of een soort "maatjes-project" daarin kan voorzien.

Zo wil een HEVO-lid graag een cruise meemaken naar Noorwegen (Noorse fjorden). Daarvoor zoekt hij één of meer reisgezellen als gezelschap en voor onderlinge ondersteuning. Tijd, duur, reiskosten, etc. worden in overleg bepaald. Als u serieuze belangstelling hebt kunt u bellen naar 06-14634342

2025

De reiscommissie zit niet stil. We zijn nu al bezig met het programma voor 2025. Daarbij maken we gebruik van suggesties uit de evaluatieformulieren van de dagtochten en meerdaagse reizen.

Het afgelopen jaar is een duidelijk leerpunt over toegankelijkheid op aangeboden reizen in beeld gekomen. We zullen met de reisorganisaties, die verantwoordelijk zijn voor de aangeboden reizen, beter overleggen of een reis wel of niet geschikt is voor deelnemers die minder mobiel zijn.

Ook in 2024 weer met HEVO op pad • Update van de reiscommissie • Informatie over reisprogramma 2023 • Het reisprogramma 2024