Aanmelden nieuwe leden badminton HEVO

Iedere donderdag van 15:00 tot 16:00 uur in de sporthal Terpeborch 76, Rosmalen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou. Je hebt vast al eens badminton gespeeld. Op de camping, op school of in je eigen achtertuin. Vond je dat leuk? Pak dan nu je kans en combineer sportief bezig zijn met gezondheid. Sluit je bij ons aan!

Uit de Sporters Monitor is gebleken dat de belangrijkste reden om te gaan sporten bestaat uit lichaamsbeweging en het leuk vinden van de sport. Andere belangrijke redenen zijn de opbouw van conditie, gezelligheid en het leggen van sociale contacten. Vooral voor ouderen is dit van belang.

Wij zijn een kleine club enthousiaste HEVO leden die samen op donderdagmiddag van 15:00 tot 16:00 badminton spelen. We spelen geen competitie maar alleen onderling. De gezelligheid heeft zeker de overhand en of je nu wint of verliest, voor het eerst speelt of al langere tijd, maakt niet uit.

Graag willen we je uitnodigen om eens langs te komen en mee te doen. De eerste keren geen verplichtingen. Je moet wel gymschoenen aanhebben in de zaal.

Vanaf 5 september 2024 spelen we weer ieder donderdag van 15:00 uur tot 16:00 uur in de sporthal aan de Terpeborch 76, 5241 KB Rosmalen. Dit is naast de school.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Wim Hendriks 0643082539

Wanneer kunnen we je verwelkomen???????

Aanmelden nieuwe leden badminton HEVO