Nieuwe filmagenda september 2024

Perron 3 filmagenda.

Filmagenda PERRON-3 september 2024

Film • Bed & Breakfast

Do 5 september • 20.00 uur

Nieuwe Nederlandse romkom van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiële lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde.

Met Sanne Langelaar, Oscar Aerts, Mingus Dagelet e.a. Speelduur: 83 minuten

Film • The Fall Guy

Do 19 september • 20.00 uur

Hilarische en spectaculaire actiethriller met Ryan Gosling en Emily Blunt. Een door de wol geverfde stuntman is een jaar geleden gestopt. Maar hij zal toch weer in actie moeten komen als de ster van een grote film (geregisseerd door zijn ex) vermist wordt. Hij voert de meest waanzinnige stunts uit om haar weer voor zich te winnen – wat niet bepaald wil lukken.

Met Ryan Gosling, Emily Blunt e.a. Speelduur: 126 minuten

Filmbrunch • De Terugreis*

Zo 22 september • 11.00 uur (brunch) en 12.00 uur (film)

Heerlijk brunchen als voorprogramma op een topfilm! Melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Ze gaan met hun auto naar Zuid-Europa. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is.

* HEVO-korting is niet geldig op de filmbrunch

 

HEVO/PANTEIN-filmkorting:

Op vertoon van een HEVO/PANTEIN-pasje aan de balie van PERRON-3 ontvang je € 1,00 korting op de avondfilms en FilmPLUS.

 

Meer info over de films op https://www.perron-3.nl/agenda/.

 

Nieuwe filmagenda september 2024