SeniorWeb: cursus Klik&Tik en cursus Digisterker

beide cursussen leren u de mogelijkheden van de computer

Cursus Klik & Tik in bibliotheek Rosmalen

SeniorWeb Rosmalen en de bibliotheek organiseren in de maanden maart tot en met mei een cursus Klik & Tik. Iedere donderdagochtend m.u.v. de dagen dat de bibliotheek is gesloten.

Tijdens de cursus Klik & Tik leert u gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. Zo leert u onder meer websites bekijken, e-mails te schrijven en bestanden te downloaden.

U werkt in uw eigen tempo, op een laptop van de bibliotheek of op uw eigen laptop of tablet.

De cursus is gratis. De cursus vindt plaats op donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 bij Bibliotheek Rosmalen (Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen). U kunt zich aanmelden via e-mailadres klikentik@huis73.nl of door te bellen naar de bibliotheek: 073 6802900

En nog een cursus die iets verder weg is, maar zeker ook de moeite waard.

Cursus Digisterker

Binnenkort geeft SeniorWeb Rosmalen in samenwerking met de bibliotheek een nieuwe cursus Digisterker. Tijdens een cursus Digisterker leert u hoe u veilig gebruik kunt maken van DigiD en de websites van de overheid. U leert onder meer:

· Een DigiD aanvragen en gebruiken

· Afspraken maken via internet

· Formulieren invullen

· Toeslagen aanvragen

· Uw persoonlijke omgeving op internet beheren

· Inloggen op websites van de overheid zoals toeslagen.nl en belastingdienst.nl

 

De data voor de eerstvolgende cursus zijn: 6 maart, 13 maart, 20 maart en 27 maart 2024 van 10:00 tot 12:00. De cursus vindt plaats bij bibliotheek 's-Hertogenbosch (locatie Hinthamerstraat 74). Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden via e-mailadres klikentik@huis73.nl of door te bellen naar de bibliotheek: 073 6802900

SeniorWeb: cursus Klik&Tik en cursus Digisterker