15-daagse rondreis Ierland

van 15 t/m 29 mei. Aanmelden voor 1 februari!

Een topper in ons aanbod, deze 15-daagse rondreis door het mooie Ierland. Exclusief voor HEVO samengesteld door Brabant Expres.

Wat gaan we doen?

 

Vroeg in de ochtend gaan we met de bus naar Schiphol. We vliegen met AER Lingus al vroeg in de ochtend naar Dublin. Dat betekent dat we ook deze eerste dag al volop kunnen genieten van het Ierse landschap tijdens onze busrit (met Nederlandssprekende gids) naar Kilkenny. Daar hebben we 2 overnachtingen en vandaaruit Jerpoint Abbey, een schat van middeleeuwse geschiedenis en spirituele pracht in het hart van Ierland. De derde dag via Rock of Cashel naar Killernay. Ook hier hebben we twee overnachtingen.

Op dag vier staat een van de hoogtepunten op het programma, de Ring of Kerry. Een adembenemende toeristische route in het zuidwesten van het land. De vijfde dag rijden we via de Cliffs of Moher naar Galway. Zoals alle keren verblijven we ook hier (2 nachten) in een 3-sterrenhotel. Dag zes staat Glonmacnoise Abbey op het programma. Dit oude klooster gaat terug tot de 6de eeuw.

Dag 7 gaan we naar de regio’s Sligo & Mayo, twee graafschappen in het westen in een van de dunbevolktste streken van het land. In deze regio verblijven we ook weer 2 nachten. We gaan naar Connemara & Kylemore Castle, een neogotisch kasteel uit de late 19de eeuw met een prachtige tuin.

Dag 9 rijden we langs de kust naar Donegal. Vandaaruit gaan we op dag 10 naar Glenveagh National Park.

Dag 11 rijden we vanuit Donegal via de Giant’s Caueway naar Belfast. We hebben twee overnachtingen in deze stad. Zodat we een volle dag de tijd hebben om de stad te bezoeken. De laatste etappe is terug naar Dublin. Ook daar hebben we een volle dag. Een bezoek aan het Trinity College en Book of Kells kunnen dan niet ontbreken.

Helaas, op 29 mei vliegen we einde dag terug naar Amsterdam. De bus brengt ons daarna naar Rosmalen.

Een volledige beschrijving van de reis kunt u opvragen bij Gerard van Santvoort die namens HEVO uw gezelschap begeleidt.

Praktische informatie:

Organisatie: Brabant Expres

Prijs: Є 3.099 (toeslag 1-persoons kamer Є 550) (incl. vliegreis, ontbijt, diner en excursies)

Informatie en voor-aanmelding: Gerard van Santvoort, 06-53166610 of gptm.vansantvoort@outlook.com

Aanmelden: vóór 1 februari 2024. Minimaal aantal deelnemers: 15 en maximaal: 30

15-daagse rondreis Ierland