Nieuwe cursus: 'Stijldansen'

 start op donderdag 7 okt 15.30 uur in De Ontmoeting

DANSEN: De leukste activiteit om jong te blijven!

In het najaar staat een nieuwe cursus stijldansen op de agenda. De lessen gaan starten op donderdagmiddag 7 oktober 15.30 uur.

Voordat jullie je inschrijven zijn jullie vast benieuwd wie de lessen geeft.

Wie ben ik?

Mijn naam is Nicole de Jong. Ik ben geboren en getogen in Rosmalen.

Op 16-jarige leeftijd heb ik mijn eerste danspassen geleerd bij Dansinstituut Voetisch (voorheen Voeten) in 's-Hertogenbosch. Al heel snel werd ik zo enthousiast dat het niet bij één uurtje dansen in de week bleef. Vele uurtjes training en lessen van verschillende (inter-)nationale trainers volgden om op landelijk en internationaal niveau aan wedstrijden te kunnen deelnemen. Hoewel wedstrijden inmiddels voorbij zijn, is mijn passie voor de dans nog volop aanwezig. Inmiddels geef ik al zo'n 25 jaar met heel veel plezier les en heb ik een eigen dansschool: Style-dancing. Ik vind het leuk om anderen net zo enthousiast te krijgen als ik zelf ben.

Naast Style-dancing heb ik ook een Psychologisch advies & coaching praktijk. Een heerlijke combinatie. Voor mij is bij beide een fijn contact met mensen erg belangrijk.

Dansen is een gezellige maar ook sportieve bezigheid en is geschikt voor alle leeftijden. Wetenschappelijk is zelfs bewezen dat het zeer gezond is voor lichaam en geest. Denk aan verbeterde motoriek, geheugen, maar ook aan verhoogd geluksgevoel. En natuurlijk is dansen bovenal een sociaal gebeuren.

In de les zullen verschillende dansen aan bod komen, onder andere Quickstep, Tango, Wals, Cha cha.

Stijldansen doe je met z'n tweeën, dus is het fijn om met een partner in te schrijven, een levenspartner of een goede vriend(-in). Geen partner en toch interesse? Laat dat vooral weten. Wellicht zoeken anderen ook een danspartner.

Praktische informatie:

Wanneer:       donderdag van 15.30-16.30 uur

Locatie:          De Ontmoeting

Bijdrage:         € 8,50 per les (de cursus bestaat uit 14 lessen - totale kosten € 119,-)

Inschrijven:    angelevanbeckhoven@gmail.com

Nieuwe cursus: 'Stijldansen'