Radio Kras organiseert Podcast workshops voor 60+

Een leuke nieuwe uitdaging

In samenwerking met Huis 73

Hoe maak je een podcast?
Altijd zelf al een podcast willen maken? Podcastmakers Michiel van de Weerthof & Jozien Wijkhuijs leren je in 4 lessen hoe je aan de slag kunt gaan met het ontwikkelen van je eigen podcast. Van idee-ontwikkeling en scripten tot meer technische details zoals opname, sound design en monteren. H

Voor wie?

Onze Podcastworkshop is speciaal bedoeld voor de Radio Kras doelgroep, 60+ers. Deze workshop is ook bedoeld voor oriënterende (podcast)makers, geïnteresseerden en/of (fanatieke) luisteraars. Aan het einde van de workshop heb je een helder beeld van wat een podcast is, wat je ermee kan en hoe je de eerste meters maakt.

Tijdens de workshop tonen we aan de hand van bestaande podcasts en de know how van Michiel & Jozien hoe het podcast-maakproces eruitziet.  Deze workshop is vooral interessant voor deelnemers die meer willen weten over podcast en overwegen om zelf een podcast te starten.


Hoe werkt het?
Schrijf je snel in, want vol = vol. De workshops worden gegeven in de volgende steden: Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda in de periode eind juni – eind juli 2021. De workshop duurt 4 x 3 uur en kost €50, – exclusief 21% btw. Gebruik lesmateriaal en apparatuur zijn bij de prijs inbegrepen. Alle deelnemers ontvangen tevens het boekje: Kleine podcast voor dummies.

Data en locatie Den Bosch:

Huis73 – Hinthamerstraat 72-74

Donderdag 1, 8, 15 en 22 juli  van 11.00 tot 14.30 uur.

Voor info en aanmeldingen: contact@radiokras.nl

Radio Kras is een productie van Soundtreks | Weerthof & Pagée & Stichting Watershed

www.radiokras.nl www.soundtreks.nl www.stichtingwatershed.nl

Podcast docenten: http://www.jozienwijkhuijs.nl & https://michielvandeweerthof.nl/

Met dank aan: Huis73, Prins Bernhard Cultuurfonds, Dela cultuur Fonds, Pop Up Fonds 's-Hertogenbosch en Vitalis.

Radio Kras organiseert Podcast workshops voor 60+