Reserveer nu deze dag in uw agenda

Vooraankondiging van een HEVO feestdag op 19 september

‘HEVO beweegt’ is het motto voor 2021.

Door de Coronamaatregelen is die beweging met name voor binnen heel beperkt gebleven. Maar onze voorzitter Carel heeft in de laatste Algemene Ledenvergadering een ieder opgeroepen om zondag 19 september 2021 in de agenda vast te leggen, zodat we dan onder het motto ‘HEVO beweegt weer’ een groot feest kunnen gaan organiseren. Dat spektakel gaat plaatsvinden van 13.00 tot 17.00 uur in en om ons verenigingsgebouw De Ontmoeting, waar we op muziek en dans onze bewegingen weer op peil kunnen brengen. Dit alles voor jullie als HEVO-leden, maar ook met name alle buurtbewoners van ons clubgebouw en voor alle andere belangstellenden uit Rosmalen.

Bij de ingang in de Tulpstraat komen evenementenkramen te staan, waar onze clubs zich kunnen presenteren en toelichting kunnen geven op datgene, wat ze in huis hebben. In de Kamperfoeliestraat komt een grote tent te staan, waar we onder het genot van een hapje en een drankje afwisselend naar 2 bands kunnen luisteren die live music ten gehore brengen uit de zeventig- en tachtiger jaren. Verder zal Bende Gek zich aan het eind van de middag presenteren en zullen zij aantonen, dat zij veel meer in huis hebben dan alleen maar carnavalsmuziek. Ook aan onze (klein-)kinderen is gedacht. Er zullen 2 luchtkussens staan en ruimtes worden gebruikt door de S.J.V., die met spelletjes onze kleintjes bezig zullen houden. En uiteraard komt er een stand of kraam, waar met snacks en ijs voor de inwendige mens gezorgd kan worden.

Kortom: een spetterend feest, waarvan nadere details later bekend gemaakt worden. Noteer zondagmiddag 19 september 2021 in de agenda, zodat we met z’n allen weer kunnen bewegen.

Reserveer nu deze dag in uw agenda