Een nieuwe, frisse start binnenkort in De Ontmoeting

Zodra we weer open mogen staat er mooi, nieuw meubilair in De Ontmoeting

Hopelijk gaan we snel weer open……en dan…….……..dan komt u binnen en ziet u dat de inrichting nog mooier is geworden. Andere kleuren en vooral lichter en gemakkelijker te hanteren meubilair.

Waarom nieuw meubilair:

Na 10 jaar intensief gebruik gaan de groene fauteuils in de barruimte te slijten. We staan voor de keus: opnieuw bekleden of vervangen. Dat laatste blijkt goedkoper. De keus wordt nog eenvoudiger nu de Stichting Ouderenvoorziening Rosmalen (SOR) ons daarin financieel steunt. Er komen dus nieuwe comfortabele maar iets lichtere stoelen. Voor een efficiëntere indeling van de ruimte worden ook de kleine tafeltjes vervangen. Een deel van het meubilair gaan we straks gebruiken in de nieuwe zalen in het appartementencomplex aan de overkant. Door de financiële bijdrage van de SOR kunnen we ook de stapelstoelen uit de zalen en de onhandig te verplaatsen grote tafels vervangen. Er komen nu stapelbare stoelen met zachtere zitting, leuningen en rechte poten en opklapbare tafels. Dat laatste geeft ook meer ruimte in de grote zaal. Het nieuwe meubilair wordt in de komende tijd geleverd.

We denken hiermee de Ontmoeting nog handiger, flexibeler en gezelliger te maken. Zonder de bijdrage van de SOR was dit nu niet gelukt. We zijn daar dan ook heel blij mee.

Het bestuur

Een nieuwe, frisse start binnenkort in De Ontmoeting