'Rosmalen in beweging’ is verlengd

U heeft nog de hele maand juni om lekker te bewegen en onze middenstand te steunen 

De weersomstandigheden van de afgelopen weken zijn zo erbarmelijk slecht geweest dat de organisatie van Rosmalen in Beweging heeft besloten de actie te verlengen tot en met 30 juni.

Zo biedt het jouw vereniging, stichting of instantie toch nog de mogelijkheid om met leden of betrokkenen er op uit te trekken.

Ooit wordt het beter!

Volgens diverse weerstations verwacht men meer zon en droge perioden die het wandelen en fietsen mogelijk zouden moeten maken zonder een ‘nat pak’ te behalen. De wandelschoenen kunnen dus alsnog aan en de fiets mag eindelijk van stal. In de loop van juni gaat voor de echte fanatiekeling er ook nog een leuke sportactiviteit plaatsvinden, maar daarover binnenkort meer.

Eerst maar eens duimen op wat beter weer, zodat iedereen de komende weken met veel wandel- en fietsplezier toch kan gaan deelnemen aan Rosmalen in Beweging. Aanmelden kan via: https://forms.gle/egNQ7YCkjMEpnCr39

Ook daar vind je het ruime aanbod van de diverse wandel- en fietsroutes.

De actie ‘Rosmalen in Beweging’ is bedoeld om in deze zware coronatijd de horeca en winkeliers in het centrum van Rosmalen een hart onder de riem te steken. Het sponsorbedrag komt ten goede aan de horeca en winkeliers zodat zij straks weer leuke dingen kunnen organiseren voor de Rosmalense samenleving.

Dat kunnen vertrouwde activiteiten zijn maar ook nieuwe initiatieven.

Ideeën zijn er volop en aan ambitie ontbreekt het zeker niet.

Dus kom in beweging en draag de actie een warm hart toe.

'Rosmalen in beweging’ is verlengd