Inschrijving Zomerschool55+ van start!

Vanaf woensdag 26 mei kun je weer inschrijven voor onze Zomerschool die dit jaar wordt gehouden tussen 26 juli en 13 augustus.

Dit jaar gaat alles digitaal, dus kijk alvast op onze nieuwe website: www.saszomerschool.nl meer dan 80 interessante activiteiten die op je wachten.

Folders met een compact overzicht liggen vanaf 20 mei weer bij de bekende locaties, bibliotheek, ontmoetingscentra etc.

Dus ga nu naar onze nieuwe website en maak alvast een planning voor de zomerweken, waarbij ontmoeten, plezier en samen dit jaar op de voorgrond staan!

Alweer de twaalfde editie van de zomerschool voor 55+ in ’s-Hertogenbosch en omstreken! Opnieuw drie volle weken! In de periode van 26 juli tot en met 13 augustus bieden we weer diverse workshops, presentaties en excursies aan, waarin “kennis maken met” op de voorgrond staat.

Lekker aan de slag in de zomervakantie. Educatie, sport en bewegen, creativiteit en op pad in de omgeving: voor iedereen is er wel wat te halen. Dit jaar weer veel nieuwe activiteiten zoals wandelen in stilte; presentatie over bekende cabaretiers, zoals Toon Hermans; fotograferen bij zonsopkomst; de Petrus in Vught; sieraden maken van koffiecups; de invloed van klankschalen; presentaties over internetgebruik; etc.

Dit alles natuurlijk op gepaste afstand, soms met mondkapje in openbare gebouwen en geheel volgens de dan geldende coronamaatregelen!

Lees verder
Inschrijving Zomerschool55+ van start!