U kunt zich nu inschrijven voor ‘Rosmalen in Beweging’

van 5-25 mei fietsen en/of wandelen en daarmee de middenstand van Rosmalen ondersteunen

Rosmalen in Beweging begint op 5 mei en eindigt op 25 mei, De bedoeling is dat in die drie weken mensen zoveel mogelijk gaan fietsen en/of wandelen en zich daarvoor laten sponsoren. Op elke dag kan er vanuit huis of werk worden vertrokken en dan wel volgens de geldende Corona-regels. Ieder mobiliseert zijn achterban om te sponsoren.

Hierbij verstrekken we u graag de gegevens omtrent het inschrijven, het bemachtigen van een sjaal, het deelname-/sponsorformulier, de omschrijving van de uitgestippelde wandel-/fietsroutes en nog veel meer.

Inschrijfformulier

Via de link https://forms.gle/TCNLzwfYsMT84zSYA kan iedereen zich inschrijven. Dit is met name bestemd zodat deelnemers bij ons bekend zijn en tevens in het bezit kunnen komen van een sjaal.

De rest wijst zich vanzelf.

Deelname-/sponsorformulier

Via de link  https://forms.gle/Toj567TLpsNAFnRz9 komt u in onze beleving bij het belangrijkste document.

Met dit formulier kunnen deelnemers sponsors gaan benaderen en vervolgens het totaal opgehaalde bedrag aan ons door te geven. Dit alles met als doel om de horeca en winkeliers uit het centrum van Rosmalen een hart onder de riem te steken. In dit formulier tref je ook alle opties aan van het ruime aanbod van de wandel- en fietsroutes.

De centjes komen goed terecht

Het organisatieteam van 'Rosmalen in Beweging' heeft goed overleg met Beleef Rosmalen/Centrum Management Rosmalen hoe de opbrengst straks besteed gaat worden.

Het wordt een steuntje in de rug voor de horeca en de winkeliers uit het centrum van Rosmalen op momenten dat zij leuke dingen organiseren voor de Rosmalense samenleving. Dat kunnen vertrouwde activiteiten zijn maar ook nieuwe initiatieven. Ideeën zijn er bij Beleef Rosmalen volop en aan ambitie ontbreekt het zeker niet. Samen met de ondernemers maken we er iets moois van. Dat wordt dus met zijn allen genieten.

Steeds meer verenigingen, stichtingen en instanties

Dat steeds meer partijen sympathiseren met 'Rosmalen in Beweging' mag duidelijk zijn.

Elke week sluiten nog verenigingen, stichtingen bij de actie aan. Dat doet het organisatieteam deugd.

Maar dan zijn we er nog niet.

Het welslagen van 'Rosmalen in Beweging' ligt ook voor een groot gedeelte bij de inspanning van alle betrokken partijen om juist in deze fase de achterban te benaderen om mee te gaan doen.

We verzoeken u dan ook vriendelijk hierbij nogmaals om uw leden, vrienden, buren, familie of wie dan ook uit te dagen om mee te gaan doen aan de actie.

Mocht er geen interesse zijn om te gaan bewegen (wat we ons nauwelijks kunnen voorstellen) dan is het wellicht een optie om juist die groep toch te benaderen om de actie mede te sponsoren.

Want dáár is het natuurlijk ook om te doen: Zoveel mogelijk centjes ophalen!

Prijzen

Er worden diverse prijsjes door allerlei instanties al worden aangeboden. Dat varieert van het opmaken van een gratis document bij Hoffspoor Notarissen, een week lang onbeperkt sporten bij Solid Gym, twee vrijkaartjes voor Welcome to Satisfaction, een workshop Barista van ’t Koffiehuis, vogelhuisjes van Van Wanrooij Ontwikkeling, enz. enz.

Mocht je als vereniging, stichting of andere instantie dit prijzenpakket willen aanvullen, dan staan we uiteraard hier graag voor open. Een mailtje naar rosmaleninbeweging@gmail.com voor overleg volstaat.

Resumé

Dat is voor het inschrijfformulier : https://forms.gle/TCNLzwfYsMT84zSYA

En voor het deelname-/sponsorformulier : https://forms.gle/Toj567TLpsNAFnRz9

Heeft u vragen, ideeën, opmerkingen of andere dingen, mail dan gerust naar rosmaleninbeweging@gmail.com of neem contact op met één van de commissieleden.

En nu maar aftellen naar 5 mei.

Dan maken we er samen iets leuks van.

Met vriendelijke groet,

De commissie ‘Rosmalen in Beweging’

Aemy Sevinga

Corrianne Schijvens-van Hassel

Bert ter Mors

Felix van den Nieuwendijk

Edwin Smolders

Leander Pennings (06 23707619)

HEVO roept al zijn leden op om zelf mee te doen, indien mogelijk, maar ook om anderen op te roepen om dat te doen.