Wie wil Jan Mollee helpen bij de rijbewijskeuring?

gevraagd: een extra hand bij de rijbewijskeuringen

Wij zoeken iemand die als vrijwilliger samen met Jan Mollee de medische keuringen voor het rijbewijs 75+  voor de HEVO-leden helpt organiseren.

Het afgelopen jaar zijn 250 leden bij ons gekeurd. Deze service en mogelijkheid om dat tegen gereduceerde prijs bij de HEVO te kunnen doen wordt zeer op prijs gesteld. Nu regelt Jan dat in zijn eentje. Hij wil iemand die hem assisteert en kan vervangen als dat nodig is.

Wat vragen we van een kandidaat? Hij of zij moet met de computer overweg kunnen. Jan krijgt veel vragen. Voor zijn antwoorden gaat hij naar de website van de CBR. Daar staat alle informatie die nodig is om vragen van leden die zich willen laten keuren, te beantwoorden. Bijvoorbeeld over waar ze de keuringsformulieren kunnen vinden en wat allemaal geleverd moet worden. Ook is het vaak nodig uitleg te geven over de betaling aan het CBR via DigiD.

Meestal is er twee keer contact met degene die zich wil laten keuren. De eerste maal voor informatie over de procedure en wat nodig is, de tweede maal om de afspraak te maken. Die afspraken worden vastgelegd in Excel.

De medische keuringen worden gedaan door twee artsen, die een keer per maand op een zaterdagmorgen naar De Ontmoeting komen (uitgezonderd in de maand augustus).

De leden worden door Jan (of u) op de afgesproken tijd ontvangen, de formulieren van het CBR worden gecontroleerd, er wordt afgerekend voor de keuring. Daarna wordt het lid naar de arts begeleid.

Heeft u interesse in deze dankbare vrijwilligers taak, vraagt u dan informatie bij

Jan Mollee 073-5217250.

Wie wil Jan Mollee helpen bij de rijbewijskeuring?