Dringende oproepen

met spoed gevraagd!

Voor onze penningmeester Ton van de Liefvoort zijn we op zoek naar iemand die hem kan helpen bij de financiƫle administratie. Het gaat om de reguliere verenigingsadministratie en de financiƫle kanten van de ledenadministratie (contributies) en de inning van deelnemersbijdragen van enkele clubs.

Voor de administratie van HEVO en clubs gebruikt de penningmeester het boekhoudprogramma Exact en voor de ledenadministratie e-boekhouden. Alles gaat digitaal. Nu liggen de werkzaamheden bij een persoon, onze penningmeester. Dat is een risico.

We willen daarom graag iemand hebben die ook van de hoed en de rand weet en in geval van nood tijdelijk de administraties kan overnemen. De tijdsbelasting is een paar uur per week. We zijn op zoek naar iemand met een boekhoudkundige achtergrond en bij voorkeur ervaring met Exact. U kunt met Ton contact opnemen voor meer informatie. Zijn telefoonnummer is 06 42567700.

We zijn ook op zoek naar een gastvrouw of gastheer voor de vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur (liefst wekelijks maar een keer per twee weken kan ook). Door het overlijden van Tineke van Venrooy is die middag een vacature ontstaan. Wilt u meer weten over deze boeiende taak, bel dan met Cees Franssen, 06 53994808.

Het bestuur.

Dringende oproepen