Wie wil senioren leren beeldbellen?

Belangstelling ?……u krijgt gratis training.

Veel senioren hebben tijdens het Coronavirus geen of weinig face-to-face contact gehad met hun kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Gelukkig zijn er op dit moment weer mogelijkheden om elkaar te ontmoeten op anderhalve meter afstand.

Helaas is het virus nog niet weg en is het heel goed mogelijk dat er een tweede golf uitbreekt.

We vinden het dan ook belangrijk dat veel senioren op korte termijn leren hoe ze eenvoudig een vorm van beeldbellen kunnen uitvoeren.

In samenwerking met Seniorweb en Babel wil Farent op korte termijn vrijwilligers trainen, hoe men eenvoudig via bepaalde instructies senioren kunnen leren beeldbellen. Farent vraagt ook aan HEVO om binnen de vereniging een oproep te doen om zich als vrijwilliger aan te melden om senioren te leren beeldbellen. HEVO ondersteunt dit project graag. De vrijwilligers krijgen een korte training aangeboden, die gegeven wordt door de trainers van Seniorweb en Babel. De training is gratis.


Farent’s doel is om in augustus, september en oktober zoveel mogelijk senioren te leren beeldbellen op een manier die ze gemakkelijk kunnen toepassen. Heeft u interesse dan kunt u zich aanmelden bij Astrid van den Hoek, astridvandenhoek@farent.nl Voor vragen kunt u mailen naar Anita Putters, anitaputters@farent.nl

Wie wil senioren leren beeldbellen?