Nieuwe ledenbijeenkomst 1 oktober

Voor leden die tussen 1 nov 2019-1 juni 2020 lid van HEVO zijn geworden. Aanmelden verplicht!

Op donderdag 1 oktober is er een bijeenkomst voor nieuwe leden die in de periode tussen 1 november 2019 en 1 juni 2020 lid geworden zijn van HEVO. Zij hebben per mail een uitnodiging ontvangen. Gelet op het grote aantal nieuwe leden wordt voor degenen die zich na 1 juni hebben aangemeld in januari 2021 een bijeenkomst georganiseerd.

 

Ieder halfjaar is er een bijeenkomst voor nieuwe leden. Door corona hebben we de bijeenkomst in april moeten cancelen. Nu willen we weer de draad oppakken. De nieuwe leden worden verwelkomd met een drankje. Na een kort welkomstwoord van de voorzitter is er alle tijd om kennis te maken en vragen te stellen in contacten met bestuursleden en commissieleden.

 

We moeten wel wat improviseren om ons aan de coronamaatregelen te kunnen houden. Daarom wordt gevraagd om per mail (info@hevorosmalen.nl), een briefje (HEVO,Tulpstraat 4, 5241XV Rosmalen) of telefonisch (06 37602637) te laten weten of men van plan is te komen? Hebt u per abuis geen uitnodiging ontvangen of was u bij de bijeenkomst op 5 november 2019 verhinderd maar nog wel ge├»nteresseerd, dan kunt u zich ook aanmelden.

 

Nieuwe ledenbijeenkomst 1 oktober