De prijswinnaars van week 1-3 van de familiequiz van TIR

Een feestelijke prijsuitreiking bij Jumbo Rosmalen

Eerste drie winnaars Familiequiz

Stichting Thuis in Rosmalen organiseert een Familiequiz waarbij om de twee weken tien vragen worden gesteld over het Rosmalen van toen. De quiz slaat duidelijk aan gezien de vele inzendingen.

De vragen worden gepubliceerd op de websites van Beleef Rosmalen, Satisfaction Rosmalen, Thuis in het Nieuws, Thuis in Rosmalen, Heemkundekring Rosmalen, Annenborch, ROS Radio en HEVO.

Op vrijdag 22 mei werd Marijn van Uden, de winnaar van de eerste prijs, in het zonnetje gezet. Hij ontving uit handen van Xavier Coumans, filiaalmanager van JUMBO aan de Harry Coppensstraat, een fraai levensmiddelenpakket.

De winnaar van de tweede prijs is Jan van Nuland, hij ontvangt een Shuffles deluxe pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd, vinylsingle en een exclusief t-shirt. Bert Nissingh, de winnaar van de derde prijs ontvangt een Shuffles pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd en vinylsingle.

Op woensdag 10 juni werd Jo Versteijnen, de winnaar van de eerste prijs, in het zonnetje gezet. Hij ontving uit handen van Xavier Coumans, filiaalmanager van JUMBO aan de Harry Coppensstraat, een fraai verrassingspakket.

De winnaar van de tweede prijs is Henk de Laat, hij ontvangt een Shuffles deluxe pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd, vinylsingle en een exclusief t-shirt. Ria Voets, de winnaar van de derde prijs ontvangt een Shuffles pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd en vinylsingle.

Op woensdag 24 juni werd Mari van Helvoirt, de winnaar van de eerste prijs, in het zonnetje gezet. Hij ontving uit handen van Jermaine Nettekoven, assistent filiaalmanager van JUMBO aan de Harry Coppensstraat, een fraai verrassingspakket.

De winnaar van de tweede prijs is Mien van Zonsbeek, zij ontvangt een Shuffles deluxe pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd, vinylsingle en een exclusief t-shirt. Marjo van den Elzen, de winnaar van de derde prijs ontvangt een Shuffles pakket dat bestaat uit een boek, poster, cd en vinylsingle.

JUMBO Rosmalen stelt deze prijs beschikbaar om te laten blijken waardering te hebben voor vrijwilligers die in Rosmalen activiteiten voor de samenleving organiseren.

De tweede en derde prijs is beschikbaar gesteld door Thuis in het Nieuws.

De prijswinnaars van week 1-3 van de familiequiz van TIR