Kerstreis 2020 naar De Eifel- all inclusive

van 22 t/m 27 december

Stadtkyll - Eifel – 6 dagen.

De Eifel is een ideaal gebied voor een fijne vakantie. Vlak over de grens ligt deze prachtige omgeving met een mooie afwisselende natuur. De Eifel is vulkanisch van oorsprong, zodoende kent het gebied vele gezichten. Tijdens een verkenningstocht door de Eifel zien we prachtige natuurverschijnselen, ruïnes en kloosters, en zullen we de drukte van het alledaagse leven even vergeten.

Onze standplaats Stadtkyll ligt op de scheiding van de Noord Eifel en de Vulkaan- Eifel. In de 11e eeuw werd de plaats voor het eerst genoemd, maar voor die tijd stond er al een burcht, daardoor wordt aangenomen dat de plaats eerder gesticht is. Het centrum van Stadtkyll ligt slechts op 400 meter van het hotel. Vanwege de mooie natuur weten veel toeristen de weg te vinden naar dit Eifel stadje. Het is een ideaal uitgangspunt voor de prachtige excursies.

Reisprogramma

Dag 1: Heenreis, lunch in hotel, in de middag bezoek aan Bad Munstereifel.

Dag 2: Tocht langs de Moezel met bezoek Bernkastel-Kues

Dag 3:  Dagtocht Echternach, mogelijkheid naar nachtmis te gaan in Stadtkyll

Dag 4: Na de lunch in het hotel maken we een mooie winterse tocht door de Vulkaan Eifel met stop bij grote kerstboom met 6000 lichtjes. Op deze mooie plek heeft u de mogelijkheid om glühwein te drinken

Dag 5: Bezoek aan Wassermühle museum

Dag 6: Via Maria Laach rijden we huiswaarts.

Lees verder
Kerstreis 2020 naar De Eifel- all inclusive • Kerstreis 2020 naar De Eifel- all inclusive