Ook de Zomerschool55+ moet dit jaar overslaan

We kijken nu al uit naar 2021

Geen Zomerschool55+

Tot haar teleurstelling heeft het kernteam afgelopen vrijdag dit besluit moeten nemen. Na een geweldig jubileumjaar waren we alweer volop bezig om ook dit jaar drie weken lang een fantastisch programma neer te zetten. Met 112 activiteiten was er voor elk wat wils. Zo hadden we een aantal nieuwe activiteiten gepland: een rondleiding Heineken, een excursie naar de Durea schoenfabriek, op pad met een schaapsherder, op bezoek bij een vioolbouwer, een mooie lezing over Toon Hermans, geweldige film in Perron 3, fotograferen bij zonsopkomst, etc.

Alles was helemaal geregeld en het boekje zelfs al gedrukt, maar gezien de huidige richtlijnen van het RIVM waarbij voor langere tijd 1,5 meter afstand moet worden gehouden, zijn er te veel activiteiten waarbij dit niet te realiseren valt.

Tevens zijn veel van onze deelnemers én vrijwilligers op leeftijd en behoren tot de risicogroep, dus ook voor hun veiligheid en gezondheid hebben we dit besluit genomen.

Bovendien is ons hoofddoel: sociaal contact mogelijk maken ook wel erg lastig op anderhalve meter van elkaar!

Rest ons nu niets anders dan iedereen sterkte te wensen voor de komende (thuisblijf) tijd en hopelijk tot de SAS-Zomerschool55+ in 2021.

Ook de Zomerschool55+ moet dit jaar overslaan