Aanpassing voor diverse reizen

De reiscommissie geeft een aantal wijzigingen in diverse reizen door. Sail en Zaanse Schans vervallen. 

Reizen HEVO

Vanwege de besluiten van de regering m.b.t. het Coronavirus kunnen de dagtochten naar de Zaanse Schans op 11 juni 2020 en Sail Amsterdam op 13 en 15 augustus 2020 helaas niet doorgaan.

Over de meerdaagse reis naar Oostenrijk van 9 t/m 15 juli 2020 wordt medio mei door de reisorganisatie Jara Travel in overleg met de reiscommissie van HEVO een besluit genomen.

De voorjaarsreis naar Israël is inmiddels verplaatst naar 30 oktober t/m 8 november 2020. Verdere informatie hierover vindt u op de website van HEVO : www.hevorosmalen.nl  Daar enkele reisgenoten géén gelegenheid hebben om met deze omgeboekte reis mee te gaan, zijn er nog enkele plaatsen vrij. Mocht u hiervoor interesse hebben dan kunt u contact opnemen met Jan Jansen : gsm 06-51313707 of per mail : j.th.jansen@home.nl

Het is door het Coronavirus een schraal reisjaar. Dit is des te spijtiger, daar veel HEVO leden uitzien naar onze dagtochten en meerdaagse reizen. De reiscommissie hoopt dan ook dat het reisprogramma voor het najaar uitgevoerd kan worden.

Aanpassing voor diverse reizen