Bonte theatertrein.

Datum aangepast. Op 11 december in Perron-3. Stel uw eigen Top-10 samen.

ROS Radio gaat de komende maanden aan de slag met een Top 100 die door Herman Hubers en Joep van der Plas is samengesteld. De luisteraar wordt uitgedaagd om uit die honderd nummers een eigen Top 10 te maken. Daar mogen trouwens gerust ook nummers in voor komen die de luisteraar zelf inbrengt. ROS Radio zal regelmatig gasten uitnodigen die gevraagd wordt om toe te lichten waarom zij hun Top 10 de mooiste vinden.

Een extraatje bij dit initiatief is dat speciaal ook aan senioren wordt gevraagd een Top 10 in te sturen. Dat heeft alles te maken met de Bonte Theatertrein die op 11 december in Perron-3 gaat rijden.
Op verzoek van HEVO wordt er die dag op de middag en de avond voor alle senioren in Rosmalen een heel gevarieerd theaterprogramma gebracht met volop zang, dans en muziek en zeker ruimte voor humor.
Een belangrijk aandeel in dat programma is toebedacht aan de band van Diana Huismans, MemoryLane welke helemaal bestaat uit professionele muzikanten.
En, daar komt het, die band is in staat om de mooiste nummers uit alle Top 10’s die bij de ROS binnenkomen live te spelen. Dus aan alle senioren – en dat ben je al vanaf 55 – de uitdaging om een mooie Top-10 in te vullen op het contactformulier van www.rosradio.nl (http://www.ros-radio.nl/?page_id=40).
Met in het vooruitzicht dat veel nummers live te horen zijn op 11 december. Daar moet je dan wel nog een kaartje voor kopen, maar daarover en over de inhoud van het programma,  later meer.

Lees verder
Bonte theatertrein.