Fiets – en wandeltocht

Fiets – en wandeltocht Gelders Vallei.

Fiets – en wandeltocht Gelders Vallei.

 

De reiscommissie heeft op donderdag 11 juni 2020 een fiets – en/of wandeltocht gepland naar de Gelderse Vallei. Door de reisorganisatie EMA is een fietstocht  en ook een wandeltocht uitgezet.

De fietsers :

Na van koffie met appelgebak te hebben genoten vertrekken de fietsers vanaf Barneveld voor een 42 kilometer lange fietsroute naar Harskamp, waar om 17.00 uur een drie gangen diner wacht.

De deelnemers nemen hun eigen fiets ( e-bike en tandem is mogelijk ) mee. Het minimaal aantal deelnemers is 15 fietsers en maximaal 36.

De wandelaars :

Na de koffie in Barneveld wordt een museumboerderij bezocht. Daarna gaat de bus naar Harskamp voor de koffietafel. Na afloop van de lunch volgt een korte rondrit, waarna een gids met de wandelaars gaat vertrekken, om ook te eindigen voor het diner om 17.00 uur in Harskamp. Het minimaal aantal deelnemers is 25.

De fietsers dienen om 7.30 uur hun fiets aan te leveren bij de fietsaanhangwagen, die achter de bus hangt op het Gildeplein in Rosmalen, waarna wij om 8.15 uur vertrekken naar de Pastoor van Thiellaan in Hintham.

Om te weten of deze dagtocht door kan gaan is inschrijving mogelijk tot 1 maart 2020.                              

Bij onvoldoende belangstelling zorgt de reiscommissie voor een alternatief.

De kosten voor deze dagtocht bedragen € 71,00 voor HEVO leden en € 76,00 voor niet – leden.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u ook contact opnemen met Rieki Plappert : tel. 073-5221728 of 06-55973861 mailadres : ha.plappert@home.nl

Het verschuldigde bedrag maakt u, binnen 5 dagen na aanmelding, over op rekeningnummer NL12RABO0184555531 t.n.v. reiscommissie HEVO onder vermelding van dagtocht Gelderse Vallei, zowel als uw telefoonnummer. Zie verder de reisvoorwaarden HEVO in de reisfolder.

Fiets – en wandeltocht