Een boeiende documentaire over boer Peer

Op woensdag 19 februari 19.30 uur in De Ontmoeting. Het schilderij is van Adje van Strien en hangt tijdelijk in De Ontmoeting

EEN UNIEKE KANS....

 

Op woensdag 19 februari 19.30 uur in De Ontmoeting met als bijzondere gast de regisseur van deze film Daan Jongbloed.

Deze film moet u gezien hebben!! En... het wordt een bijzondere vertoning, want we zijn erin geslaagd om regisseur en documentairemaker Daan Jongbloed voor deze avond vast te leggen. Hij heeft jarenlang met de camera boer Peer Smulders uit Maliskamp gevolgd in zijn dagelijkse leven en het is een boeiende documentaire geworden.

De prachtige beelden geven op een bijzondere wijze een inkijk in het sobere alledaagse  leven van deze markante persoon. Hij leefde alleen in zijn oude vervallen boerderij, zorgde voor zijn paar koeien, kookte zijn potje en bewerkte zijn kleine stukje grond. Hij had weinig contact met andere mensen, had geen tv, radio of telefoon. Een inkijk in een bijzonder leven.

Voor mensen die de film nog niet gezien hebben een mooie kans om dat nu te doen. Voor mensen die hem al een keer gezien hebben de gelegenheid om, na de film nogmaals te hebben bekeken, kennis te maken met de regisseur Daan Jongbloed. Na de film wil hij onze vragen beantwoorden en zal hij uitleg geven over hoe de film tot stand is gekomen.

U bent allemaal van harte welkom, ook niet-leden van HEVO.

Namens de commissie COE,

Gratis entree

Datum :  woensdag 19 februari

Tijd:       19.30 uur (zaal open om 19.00 uur).

Een boeiende documentaire over boer Peer