Carnaval in De Ontmoeting

Zandhazendurp viert 21 februari carnaval in De Ontmoeting

Carnaval is weer aanstaande en daarom zijn wij blij Zijne Doorluchtige Hoogheid Prins Dirk d'n Urste, tezamen met zijn Adjudant Ton  en hun gevolg, de Raad van XI van Zandhazendurp, te mogen verwelkomen. Voor Z.D.H. Prins Dirk d'n Urste en Adjudant Ton is dat voor de 2e keer in onze eigen Ontmoeting, en wel op vrijdagmiddag 21 februari 2020. Ook de jeugd sluit aan bij dit bezoek en daarom zullen Zijne Doorluchtige Hoogheid Prins Tim d'n Tweede , Adjudant Daan en Ceremoniemeester Roel en hun Jeugdraad van XI voor de 1e en enige keer ook aanwezig zijn. 

De Evenementencommissie heeft u weer een mooi programma aan te bieden. De zaal gaat open om 14.00 uur, zodat om 14.30 uur het programma  kan beginnen. 

Het seniorenorkest Da Capo zal het grootste gedeelte van de middag haar carnavaleske noten laten horen. Maar er is wederom ook een optreden van onze bekende plaatsgenoot Hans Eijkemans, die als bekende Brabantse Tonpraoter  onze lachspieren gaat trainen. Hopelijk kunnen ook C.V. De Likkebaerden  hun carnavaleske klanken ten gehore brengen, zoals zij dat sinds 26 april 1993, dus al meer dan 25 Jaar, in ons mooie Zandhazendurp doen.  Dit alles tezamen met het bezoek van genoemde hoogheden met hun gevolgen staat garant voor een onvergetelijke middag  voor diegenen, die carnavalesk bloed in de aderen hebben.

Kortom: het belooft een prachtige en 'carnavaleske' middag te worden, die je niet aan je voorbij mag laten gaan. Haal vóóraf op woensdag 12 februari van 10.00 tot 17.00 uur een toegangsbewijs bij de balie van De Ontmoeting , want uit veiligheidsoverwegingen moeten we precies weten, hoeveel  mensen we kunnen en mogen ontvangen. Dus wees er bijtijds bij!  Een toegangsbewijs kost € 2,--  per stuk, in ruil waarvoor u een consumptie krijgt aangeboden.  

Carnaval in De Ontmoeting