Extra reis naar musical Anastasia

Zondag 9 februari 2020 dagtocht naar het Circustheater in Scheveningen

De belangstelling voor de musical Anastasia is zo groot dat de reiscommissie aan 'Brabant Expres Reizen' heeft gevraagd een tweede reis te organiseren. Deze zal plaatsvinden op zondag 9 februari 2020. De spectaculaire en internationaal succesvolle Broadway musical ANASTASIA, vertelt het mysterieuze verhaal van de laatste Russische tsarendochter Anastasia. Na jaren kwam er in 1918 een einde aan de tsarendynastie in Rusland. Al snel ontstonden er geruchten dat de tsarendochter Anastasia Romanov de aanval van de bolsjewieken op haar familie had overleefd. Wat was er gebeurd met haar? Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov- prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis.

Om 9.30 uur vertrekken we vanaf het Gildeplein in Rosmalen en om 9.45 uur vanaf de Pastoor van Thiellaan in Rosmalen. De voorstelling in het Circustheater in Scheveningen begint om 12.00 uur en duurt circa drie uur. Op de terugweg sluiten we de dag af met een driegangendiner, waarna we om ongeveer 19.15 uur weer aankomen in Hintham en Rosmalen.

De kosten voor deze musical bedragen € 120 voor HEVO-leden en € 125 voor niet-leden. Voor meer informatie of aanmelding (graag vermelden: Anastasia, 9 februari) kunt u ook contact opnemen met Rieki Plappert, ha.plappert@home.nl of 073 5221728 of 06 55973861.

Het verschuldigde bedrag maakt u, binnen vijf dagen na aanmelding, over op rekeningnummer NL12RABO0184555531, ten name van reiscommissie HEVO, onder vermelding van 'musical Anastasia' 9 februari, alsmede uw telefoonnummer. Zie verder de reisvoorwaarden HEVO in de reisfolder.

Extra reis naar musical Anastasia