HEVO toneel: “Drie halen, één betalen”

op 22, 23 en 24 november in De Ridderzaal van de Annenborch.

HEVO-TONEEL: ”DRIE HALEN, ÉÉN BETALEN”! 

Onder motto “drie halen, één betalen”, speelt de HEVO-toneelclub “Rosmalen uit de coulissen”  eind november maar liefst drie stukken. Onder regie van Marianne Weterings worden drie éénakters voor het voetlicht gebracht. Het zijn verschillende stukken, maar wel alle drie boeiend en goed voor een gulle lach.

Er wordt gespeeld op vrijdag 22 en zaterdag 23 november om 19.30 uur en zondag 24 november om 14.00 uur. De voorstellingen vinden plaats op een nieuwe locatie: de ridderzaal van de Annenborgh, de Hoef 100 Rosmalen.

Kaarten kosten 7,50 euro en zijn vanaf 1 november verkrijgbaar bij cadeauwinkel Jaas, Dorpstraat 43 Rosmalen.

Het eerste stuk is “de brief van Don Juan”. De Spaanse edelman ligt ziek in bed en weet met moeite uit te brengen “ïk verlang naar haar”. Knecht Pedrillo weet niet goed wie hij daarmee bedoelt. Maar hij bedenkt een slimme oplossing. Nou ja slim……                                                          

In “Pitten” bereiden acteurs en actrices, toneelmeester en souffleur zich voor op de première van een nieuw toneelstuk. De regisseur probeert met harde hand orde te scheppen in de chaos, maar daar komt weinig van terecht. Alleen een jubileumviering zorgt voor wat eenheid in de groep.

Na de pauze is het de beurt aan ”De paden op, de lanen in!” Tijdens een wandeltocht door de Drentse bossen is er een toevallige ontmoeting tussen twee vrienden en twee wandelende zussen. Een plotselinge blessure van één van de dames zorgt voor een hoop gedoe, maar maakt ook dat single-party’s ineens overbodig zijn.

Hevo-Toneelclub

HEVO toneel: “Drie halen, één betalen”
HEVO toneel: “Drie halen, één betalen”
HEVO toneel: “Drie halen, één betalen”