Bijeenkomst voor nieuwe leden

Bent u na maart 2019 lid geworden, kom dan op dinsdag 5 november  16.00 uur naar De Ontmoeting.

Kom naar de nieuwe ledenbijeenkomst!

Het bestuur nodigt alle leden die na maart 2019 lid zijn geworden uit voor een informele bijeenkomst op dinsdag 5 november.

HEVO is een vereniging met een breed aanbod op het gebied van ontspanning, ontmoeting en educatie. Maar ook een vereniging die senioren in Rosmalen ondersteunt, bijvoorbeeld bij aanvragen in het kader van de wmo, het invullen van belastingen of het verwerken van rouw. Het bestuur wil graag kennismaken met de nieuwe leden. En misschien wilt u meer willen weten over hoe een en ander gaat bij HEVO. Of twijfelt u nog over wat ze bij HEVO gaan doen.

Het bestuur wil u graag begroeten op dinsdag 5 november in De Ontmoeting, Tulpstraat 4, van 16.00 tot 17.30 uur. Na een kort (echt waar) welkomstwoord van de voorzitter is er alle tijd om onder het genot van een drankje en een hapje kennis te maken en vragen te stellen. 

Met het oog op de huishoudelijke zaken vinden we het fijn om vooraf een idee te hebben van het aantal gasten. Daarom graag per mail (info@hevorosmalen.nl), een briefje (Tulpstraat 4, 5241XV Rosmalen) of telefoontje 06 37602637 laten weten of u van plan bent te komen?

Het bestuur,

Peter de Leeuw, secretaris

Bijeenkomst voor nieuwe leden