HEVO Muziekevenement met de APM Bigband Rosmalen en HEVO koor

Zondag 27 oktober 14.00 uur in De Kentering

HEVO MUZIEKEVENEMENT OP ZONDAGMIDDAG 27 OKTOBER

 

Na de vooraankondiging in HEVO-Actueel meer informatie over ons nieuwe muziekevenement op zondagmiddag 27 oktober in De Kentering.

Voor de aanwezigen gaan optreden de APM Bigband Rosmalen en het voor velen bekende HEVO koor o.l.v. Henk de Winkel. Zij gaan afwisselend optreden en sluiten gezamenlijk af. De opzet is een gezellige en informele middag te organiseren.

Bij binnenkomst krijgt u een koffie/theebon (inbegrepen in de toegangsprijs) en kunt u munten kopen voor 2,50 p.s. voor uw verdere consumpties. Teveel gekochte munten kunnen na afloop weer ingewisseld worden. Dus geen probleem als u teveel munten zou kopen. Tijdens het optreden van de Bigband kunt u gewoon consumpties bestellen, tijdens de kooroptredens niet. Er is ook een korte pauze halverwege de middag voorzien.

Maar misschien is het goed eerst meer informatie over de APM Bigband Rosmalen te geven. De band bestaat uit 25 man waaronder een zanger (Carli Bongers) en zangeres (Monique van Sambeek) en staat o.l.v. Jos van Erp. De band staat garant voor swingende nummers, maar ook ontroerend en Nederlands talig repertoire. De band heeft als basis drum, percussie, piano, solo- en basgitaar en een blazerssectie met 7 saxofoons, 6 trombones en 5 trompetten. De band heeft o.m. opgetreden bij Jazz in Duketown, Den Bosch Maritiem, Fabrique Magnifique in Veghel en Samenloop voor Hoop evenementen.

Het HEVO-koor is bij velen van u al bekend. Onder leiding van de charmante dirigent Henk de Winkel en bestaande uit inmiddels 48 leden staat het koor, aan de piano begeleid door Coby Wagemans garant voor diverse soorten nummers. Ook voor dit evenement zal het koor weer nieuwe nummers ten gehore brengen. Afsluitend treden koor en orkest gezamenlijk op.

Het wordt dus zonder twijfel een gezellige zondagmiddag . De aanvang is om 14.00 uur. De zaal is geopend vanaf 13.30 uur. De entree (incl. bon voor koffie/thee) bedraagt slechts € 5,00.

Kaartverkoop op maandag 14 oktober van 13.00 – 15.00 uur op een viertal plaatsen, te weten: De Ontmoeting, Annenborch, Steunpunt Meeuwenhof en De Biechten. Eventueel overblijvende kaarten zijn te koop bij The Read Shop en boekhandel De Omslag.

HEVO Muziekevenement met de APM Bigband Rosmalen en HEVO koor