Keramiek workshop

Op dinsdagmiddag 8 oktober vanaf 13.30 tot 15.30 organiseren wij een workshop, die wordt gegeven door de Bossche kunstenares Susanne Silvertant.

            

                     WORKSHOP KERAMIEK

Op dinsdagmiddag 8 oktober vanaf 13.30 tot 15.30 organiseren wij een workshop, die wordt gegeven door de Bossche kunstenares Susanne Silvertant.

Susanne is in1985 afgestudeerd aan de Kunst Academie in Den Bosch. Ze heeft haar atelier in een voormalige school aan de St. Josephstraat in Den Bosch.

Naast haar werk als vrij kunstenares geeft zij les aan kinderen en volwassenen. Vanaf 2016 geeft ze les aan de Nederlandse keramiek opleiding in Gouda. Door werkperioden in Engeland en meermalen in China, (waar ze zeker over zal willen vertellen), blijft ze zich ontwikkelen op haar vakgebied. Architectuur en natuur zijn belangrijke inspiratiebronnen voor haar.

De workshop zal als volgt verlopen:

na een korte rondleiding in haar atelier, steken we over naar de leslokalen van de Muzerije aan de Hinthamerstraat. Daar gaan we met behulp van mallen onder leiding van Susanne een schaal maken die we daarna gaan glazuren. Deze worden later door Susanne gebakken en als ze klaar zijn krijgt u bericht en kunt u uw (kunst) werkstuk ophalen in de Ontmoeting.

Het maximale aantal deelnemers is 15 personen, dus wees er vlot bij met aanmelden!! Het minimale aantal deelnemers is 10 personen. Als er vóór 24 september niet voldoende aanmeldingen zijn, ontvangt u bericht dat de workshop niet doorgaat en ontvangt u uw geld terug.

Kosten: € 12 inclusief koffie, materialen en bakken van de schaal.

Aanmelden: bij Joke Pos, jokeposvaniersel@gmail.com Vermeld uw naam (mobiele) telefoonnummer en e-mailadres.

Maak vóór 24 september het bedrag van € 12 over op rekeningnummer:

NL34RABO0132953366 t.n.v. Seniorenvereniging HEVO

Verzamelen : Om 13.15 uur bij de bushalte transferiumbus aan de St Josephstraat

(TIP gebruik de bus vanaf het transferium de Vliert.)

Wilt u meer informatie of heeft u problemen met het vervoer dan kunt u contact opnemen met:

Kees Intveld: fam.intveld@home.n.l of 0645865972

Bert Meulendijks: bert_meulendijks@hotmail.com of 0611283673

Commissie COE

Keramiek workshop