Wijklunch, een nieuw initiatief

Start op vrijdag 27 september in De Ontmoeting en deze keer nog gratis

Als aangekondigd in HEVO-Actueel van augustus start de activiteitencommissie met een nieuw initiatief, de wijklunch.

Wat zijn we van plan en waarom een wijklunch?

In tegenstelling wat eerder is aangekondigd gaan we voorlopig starten met eenmaal per maand een wijklunch op de laatste vrijdag van iedere maand van 12.00-13.30 uur in de Ontmoeting. Doel is gezellig met elkaar te lunchen, (nieuwe) contacten te leggen en kennis te maken met de Ontmoeting voor die deelnemers die nog nooit in de Ontmoeting zijn geweest. Deze nieuwe activiteit staat o.l.v. Jacqueline v.d.Wildenberg en Bea Intveld in samenwerking met andere HEVO-vrijwilligers. In eerste aanleg is de wijklunch bedoeld voor de senioren in de wijk ’t Ven, maar ook mensen buiten deze wijk zijn natuurlijk van harte welkom. Mocht het nieuwe initiatief slagen dan gaan we mogelijk uitbreiden naar eenmaal per twee weken en mogelijk ook andere locaties. De tijd zal het leren.

We starten op vrijdag 27 september (daarna vrijdag 25 oktober, vrijdag 29 november en tot slot op vrijdag 20 december met een kerstlunch). Wij serveren een eenvoudige lunch, want gezelligheid en ontmoeten staat voorop. De eerste keer, dus op vrijdag 27 september is de lunch gratis, daarna bedragen de kosten 3,50 p.p.

Natuurlijk moeten we ten behoeve van de inkoop enig idee hebben van de belangstelling. Belangstellenden kunnen zich (tot uiterlijk drie dagen voor de geplande lunch) bij voorkeur per mail aanmelden bij Jacqueline: j.vandenwildenberg@home.nl of telefonisch: 073-5214158/06-25398347.

MELD U AAN, LUNCH MEE EN ONTMOET UW WIJKBEWONERS.

Wijklunch, een nieuw initiatief