KLUSSENDIENST Rosmalen-Nuland-Vinkel

Bent u handig en helpt u graag anderen……

KLUSSENDIENST Rosmalen-Nuland-Vinkel

Uitdaging voor enthousiaste klussers

Wie zijn wij

Klussendienst RNV werkt samen met HEVO, Werkcarrousel en Buurtteam Rosmalen, Nuland, Vinkel.

In januari 2019 zijn we met een kleine ploeg van start gegaan.

Werkgebied

Het werkgebied is Rosmalen, Nuland en Vinkel

Doel

Het behulpzaam zijn bij kleine klussen in en rondom het huis die door de bewoner om wat voor oorzaak dan ook, niet zelf meer gedaan kunnen worden.

Met kleine klussen bedoelen we werkzaamheden die voor een persoon in maximaal 4 uur zijn uit te voeren. De kosten voor deze werkzaamheden bedragen € 2,50 per uur. Eventueel benodigd materiaal wordt door de bewoner zelf geleverd.

We richten ons op bewoners uit ons doelgebied die niet financieel in staat zijn om een professionele arbeidskracht in te huren. De groep bewoners dus met een kleine beurs.

Werkwijze

Bewoners die denken in aanmerking te komen voor deze dienst kunnen contact opnemen met de Klussendienst telefoonnummer 073-2068500 ( Voice mail) of via e-mail KlussendienstRNV@farent.nl Er wordt dan door een van de coördinatoren contact opgenomen. Deze gaat bij de desbetreffende bewoner kijken. Indien de klus in aanmerking komt voor uitvoering binnen de Klussendienst dan wordt de klus uitgezet naar de medewerkers. De medewerker die interesse en tijd heeft om te helpen, laat dit aan de coördinator weten.

Door de vele aanvragen, en de kleine groep klussers die we nu hebben, kunnen we niet alles uitvoeren.

Daarom zijn wij op zoek naar U.

Bent U de handige klusser die wij zoeken? Hangt U zonder probleem een lamp of schilderij op? Is het werken met een boormachine en ander klein gereedschap geen probleem? Of heeft U groene vingers?

Neem dan contact op met anjahobbelen@farent.nl of neem telefonisch contact op met 073-2068500

U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek en kunt daarna in alle rust beslissen wat u doet.

Mogen wij op U rekenen????

KLUSSENDIENST Rosmalen-Nuland-Vinkel