Kerstreis naar Genk

Van 23 t/m 27 december gezellige kerstdagen met elkaar.

Kerstreis naar Genk

 

Ook dit jaar heeft de reiscommissie van HEVO weer een kerstreis laten organiseren.

De reisorganisatie Brabant Expres heeft van 23 tot 27 december een speciaal arrangement samengesteld in een uitstekend hotel in het Belgische Genk. Het hotel M is gelegen in een van de mooiste plekjes van Belgisch Limburg.

Op maandag 23 december vertrekken we in de ochtend naar Genk om in het hotel van een heerlijke warme lunch te genieten. De middag is vrij, waarna ’s avonds ( zoals iedere avond ) een uitstekend diner wordt geserveerd.

Dinsdag 24 t/m donderdag 26 december staan in het teken van excursies en kerstviering. Op het programma staan : een kerstmarkt in Genk, Hasselt, Aken en/of Leuven, een rondrit door Zuid Limburg en de Eifel, gecombineerd met een bezoek aan Monschau, een middagje shoppen in Maasmechelen en Maastricht.

De mogelijkheid wordt geboden om aan een Eucharistieviering in een van kerken van Genk deel te nemen.

Op vrijdag 27 december keren we weer huiswaarts, voorzien van een lunchpakketje voor onderweg. Ter afsluiting van deze kerstreis volgt nog een gezellig diner.

De kosten voor deze meerdaagse reis bedragen € 549,00 p.p. De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 70,00 p.p. De kosten zijn all inclusive, zodat u, anders dan voor souvenirs, de portemonnee thuis kunt laten.

De reisorganisatie heeft slechts 10 1-persoonskamers kunnen contracteren. Deze worden door de reiscommissie van HEVO toebedeeld in volgorde van inschrijving. Mochten er géén 1-persoonskamers meer beschikbaar zijn dan kunt u overwegen met een kamergenoot van een 2-persoonskamer gebruik te maken.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u ook contact opnemen met Theo van de Plas. Tel. : 06 -55141723 of per mail : dinos@wxs.nl

Betaling loopt via Brabant Express.

Zie verder de reisvoorwaarden HEVO in de reisfolder.

Kerstreis naar Genk