Dagtocht naar de Country & Christmas Fair in Haarzuilens

Een dag in kerstachtige sferen op donderdag 21 november, vertrek 11.00 uur

Country & Christmas Fair op 21 november 2019

 

Voor de leden van onze seniorenvereniging heeft Brabant Expres reizen op donderdag 21 november 2019 een dagtocht georganiseerd naar de Country & Christmas Fair in Haarzuilens.

In ruim 20 jaar is de Country & Christmas Fair uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van Nederland! U kunt hier een heerlijke dag vertoeven in kerstachtige sferen.

 

U wandelt door een sfeervolle ambiance langs allerlei stands met een uniek assortiment en leuke kerstsnuisterijen, woonaccessoires, antiek, mode en nog veel meer... Heeft u trek gekregen van al dat kerstshoppen? Ook de interne mens zal hier niets te kort komen! Drink een lekkere kop Glühwein met een portie oud-Hollandse poffertjes terwijl u geniet van écht kerstentertainment zoals klassieke Carol Singers, swingende BigBands en natuurlijk mag de Kerstman zelf niet ontbreken! Kortom, de Country & Christmas Fair is het event in het midden van Nederland om helemaal in die gezellige kerstsfeer te komen!

 

Om 11.00 uur vertrekken we vanaf het Gildeplein in Rosmalen, om vervolgens via de Pastoor van Thiellaan in Hintham naar Haarzuilen te reizen. De dag wordt afgesloten met een diner in restaurant ’t Wapen van Haarzuylen, waarna we om circa 21.00 uur weer in Rosmalen/Hintham zijn.

De kosten voor deze dagtocht bedragen € 66,50 voor HEVO leden en € 71,50 voor niet–leden.

 

Voor meer informatie of aanmelding kunt u ook contact opnemen met Rieki Plappert : tel. 073-5221728 of 06-55973861 mailadres : ha.plappert@home.nl .

Het verschuldigde bedrag maakt u, binnen 5 dagen na aanmelding, over op rekeningnummer NL12RABO0184555531 t.n.v. reiscommissie HEVO onder vermelding van dagtocht Christmas Fair, alsmede uw telefoonnummer. Zie verder de reisvoorwaarden HEVO in de reisfolder.

 

 

Dagtocht naar de Country & Christmas Fair in Haarzuilens