Film: The Beatles: Eight days a week

Op donderdag 20 juni, 20.15 uur in de filmzaal van Perron-3

Film The Beatles: Eight days a week (2016)

Filmaankondiging:
Op donderdag 20 juni 2019 wordt in samenwerking met Perron-3 de film
‘The Beatles: Eight days a week’ uit 2016, van Ron Howard, gedraaid in de filmzaal van Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1. Aanvangstijd: 20.15 uur.

Inhoud:
In The Beatles: Eight days a week, gaat regisseur Ron Howard op ontdekkingsreis naar de liveoptredens van de groep. Van hun vroege optredens in clubs in Liverpool en Hamburg tot hun weergaloos grote concerten in uitverkochte stadions over de gehele wereld; van New York tot aan Melbourne en Tokyo. Deze allereerste door The Beatles geautoriseerde documentaire sinds zij in 1970 uit elkaar gingen, laat veel zeldzaam en nog nooit eerder vertoonde beelden zien van hun shows en interviews. Daarnaast ook veel heel nieuwe interviews met onder andere Paul McCartney, Ringo Starr en vele andere prominente betrokkenen. De film laat niet alleen de weg naar hun enorme roem zien maar ook de wissel die dit trekt op de bandleden waardoor zij uiteindelijk in 1966 beslissen om met toeren te stoppen en zich volledig te storten op hun geniale muzikale energie wat resulteerde in een serie studio-opnamen waar zij heden ten dage het meest bekend om zijn.

Kaarten:
De entree bij Perron-3 is op vertoon van uw HEVO-pasje € 7,00 en € 8,00 voor niet-leden en voor online bestelde kaarten.

Vooruitblik films komende maanden:
Zo 23-06 FilmPLUS: Bende van Oss

Lees verder
Film: The Beatles: Eight days a week