HEVO ondersteunt actie van de Zomerschool

Op 17 juli een dagje uit met de bus mogelijk maken voor álle 55 plussers van onze gemeente. Dit is het doel van de actie vanwege het 10-jarig bestaan van de Zomerschool!

Op woensdag 17 juli gaat de Zomerschool een dag met de bus naar de Biesbosch met lunch, boottocht en diner. Normaal kost dit dagje € 65,-- p.p., maar met jullie hulp kan de Zomerschool dit aan alle ouderen aanbieden voor maar € 45,-- . Dankzij “Nationaal Ouderenfonds” dat de gedoneerde bedragen verdubbelt.
Zo kunnen ook mensen met een kleinere portemonnee genieten van een heerlijke dag. Heb je wat meer te besteden, steun de Zomerschool en doneer eenmalig € 10,-- of meer en laat anderen meegenieten van een mooie dag uit. 
Als je nu 10 euro doneert en aangeeft dat je met de dagtocht mee wil, dan kun je straks voor 45 euro mee! De eerste 50 donateurs die deze keuze aangeven, komen namelijk direct op de lijst om mee te gaan! Wil je zelf niet mee, maar wel doneren: je kunt ook aangeven dat je in ruil daarvoor gratis naar het slotfeest wil komen. Gewoon zonder tegenprestatie doneren mag natuurlijk ook!
HEVO, sponsor van de Zomerschool ondersteunt graag deze actie die overigens alleen voor de Zomerschool geldt.

Lees verder
HEVO ondersteunt actie van de Zomerschool