Dagtocht naar Musical Jesus Christ Superstar

Zaterdag 6 april. Aanmelden voor 18 februari!

Wat gaan we doen?

Jesus Christ Superstar is dé theaterbeleving van 2024. Een verhaal voor en ván onze tijd, dat je gegarandeerd aan het denken zet. In een nieuwe, epische versie van de internationaal gerenommeerde regisseur Ivo van Hove en met een sterrencast van onder andere Jeangu Macrooy (Jesus), Freek Bartels (Judas), Edwin Jonker (Pilates), Alex Klaasen (Koning Herodes), Magtel de Laat (Maria Magdalena) en de beste talenten uit binnen- en buitenland. De onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen – samen met een live orkest – de basis voor dit volledig in het Engels gezongen theaterspektakel.

Inhoud musical

Jesus Christ Superstar, het verhaal dat al eeuwenlang leidend is in een groot deel van de wereld en juist nu enorm actueel lijkt, komt naar de Nederlandse theaters. De musical gaat over een groep mensen die de wereld wil veranderen. En hoe dat eindigt in de grootste beweging ooit. Een voorstelling over aanbidding en verraad. Verheerlijking en laster. Macht en opstand. Maar vooral: een verhaal van hoop. De meer dan 20 nummers van het originele album uit 1970 vormen het fundament van deze iconische voorstelling.

De voorstelling vangt aan om 15.00 uur, duurt 100 minuten zonder pauze. Op de terugweg genieten we van een lekker driegangendiner.

Praktische informatie:

Datum: 6 april

Waar: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam

Vertrek: uur 12.50 uur Gildeplein Rosmalen, 13.00 uur Pastoor van Thiellaan Hintham

Terug: rond 20.30 uur

Organisatie: Brabant Expres

Prijs: Є 142,50 voor HEVO-leden, Є 147,50 voor niet-HEVO-leden. (incl. diner)

Betaling: NL12RABO 0184 555531 t.n.v. reiscommissie HEVO; uw telefoonnummer en Jesus Christ Superstar.

Informatie en aanmelden: Rieki Plappert, ha.plappert@home.nl of 06-55973861/073-5221728

Aanmelden voor 18 februari

Dagtocht naar Musical Jesus Christ Superstar