Met de kerst naar Sauerland

Er zijn zich nog enkele plaatsen vrij voor de kerstreis.

(gewijzigd aanbod en programma vanwege andere touroperator)

EMA heeft exclusief voor HEVO een mooie reis tijdens de Kerst (23 tot en met 28 december) naar Sauerland samengesteld.

We verblijven daar in Hotel am Kurpark in Brilon op loopafstand van het centrum van deze Hanzestad. Alle kamers zijn bereikbaar per lift. Dat geldt ook voor de panorama skybar. In het hotel kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad en de Finse sauna. Ook kunt u er kegelen.

Ons verblijf is all-inclusive (ontbijt, lunch en diner, overdag koffie en thee).  Tussen 17/00 en 24.00 uur zijn alle drankjes ook gratis. Diverse avonden is er een programma in het hotel.

Op de eerste dag komen we omstreeks 13.00 uur aan in het hotel waar ons een heerlijke lunch wacht. Daarna bezoek aan de Brilon.

Op dag 2 brengen we na het ontbijt een bezoek aan Olsberg. In de middag gaan we naar Paderborn.

Op eerste kerstdag (in de ochtend tijd voor de kerstdienst of deelname aan een kerstwandeling of duik in het zwembad) maken we na de lunch een bustocht door het mooie Sauerland.En natuurlijk hebben we dan aan het einde van de dag een heerlijk vijf-gangenkerstdiner in de vorm van een culinair galabuffet.

Tweede kerstdag bezoeken we de glasblazerij in Willingen. ’s Middags gaan we naar de Drechselstube. We worden verwelkomd met koffie en wafels. We bezoeken het kleine museum dat een indruk geeft van het leven rond 1900. En ook deze dag genieten we van een heerlijk kerstdiner.

Op 27 december maken we na het ontbijt een panoramatocht met stop op de hoogste berg, de Kahler Asten (841 meter). In de middag brengen we een bezoek aan Korbach met veel mooie vakwerkhuizen.

En helaas moeten we op de 28ste weer terug. Onderweg stoppen we bij CentrO, een groot winkelcentrum in Oberhausen dat dan nog helemaal in kerstsfeer is. Terug in Nederland sluiten we af met een lekker diner.

Informatie en inschrijven bij Diny Voets, dini.voets@ziggo.nl of 06-10843040/073-5030900. Dan wordt beslist of de reis bij voldoende deelname (30 personen) kan doorgaan en wordt de aanmelding doorgegeven aan EMA.

Er zijn zich nog enkele plaatsen vrij voor de kerstreis.

Prijs: ca. Є 975,00; toeslag 1-persoonskamer Є 80,00.

Bij definitief aanmelden moet u beschikken over een annuleringsverzekering. Check na aanmelding en doorgaan van de reis uw reisverzekering.