Dagtocht: Opera Gala in het Concertgebouw A’dam

Zondag 26 februari. Reserveren tot vrijdag 13 januari.

Tijdens dit spectaculaire Opera Gala in het Concertgebouw Amsterdam staan de mooiste operakoren uit de muziekhistorie centraal, waaronder Nabucco, Il Trovatore, Carmen, La Traviata, Tosca en Aïda.

Op zondag 26 februari vertolkt De Nationale Opera van het Roemeense Timisoara wereldberoemde aria’s onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Internationaal gerenommeerde solisten zorgen samen met het koor en orkest voor een ongeëvenaard muzikaal spektakel. Dit Opera Gala is een concert vol hartstocht en passie, waaraan meer dan 140 musici meewerken.

De reiscommissie en de commissie cultuur van HEVO hebben maximaal 40 1e rang zitplaatsen gereserveerd in het Concertgebouw, per 2 deelnemers verspreid door de concertzaal.

Reserveren kan tot vrijdag 13 januari bij Jan Jansen: 06-51313707 of j.th.jansen@home.nl

De kosten bedragen: € 101,50 p.p. voor HEVO – leden en € 106,50 p.p. voor niet-leden. (géén lunch en/of diner in deze dagtocht!! ). Onder deze kosten vallen: de busreis met Brabant Expres naar het Concertgebouw en de 1e klas tickets.

U dient de deelnamekosten bij inschrijving over te maken naar de penningmeester van de reiscommissie: NL12RABO 0184 555531 t.n.v. reiscommissie HEVO onder vermelding van Opera Gala.

We vertrekken om 12.00 uur vanaf het Gildeplein en aansluitend de Pastoor van Thiellaan in Hintham en zijn circa 18.30 uur weer in Rosmalen.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Jan Jansen.

Dagtocht: Opera Gala in het Concertgebouw A’dam • Dagtocht: Opera Gala in het Concertgebouw A’dam