Reizen 2018

Ruslandreizen in 2019

Inmiddels zijn de definitieve data, de kosten zowel als het reisprogramma van de 10-daagse reizen naar Rusland bekend. De reizen zijn specifiek voor de HEVO georganiseerd door de Rusland &Oost-Europa Academie en worden uitgevoerd door de reisorganisatie OAD. Marie-Thérèse ter Haar, directeur van de Academie begeleidt de reizen. Vanuit de reiscommissie van HEVO is Jan Jansen aanspreekbaar tijdens de reizen.

Om een indruk te krijgen van het reisprogramma kunt u kijken op de website van de Rusland & Oost-Europa Academie : www.ruslandacademie.nl

Voor de reis van woensdag  29 mei t/m vrijdag 7 juni 2019 hebben zich 40 deelnemers opgegeven, zodat deze reis is volgeboekt.

Voor de reis van zaterdag 20 juli t/m maandag 29 juli 2019 hebben zich 24 deelnemers opgegeven zodat nog enkele belangstellenden mee kunnen.

De beoogde reis van september 2019 gaat niet door vanwege het té gering aantal deelnemers. Belangstellenden kunnen aansluiten bij de reguliere reizen van de Ruslandacademie. ( zie : www.ruslandacademie.nl )

 

Klik >>HIER<< voor de reisfolder 2018

Klik >>HIER<< om de voorwaarden 2018 te lezen