Reizen voor minder mobiele HEVO-leden

De reiscommissie van HEVO heeft meerdere malen het verzoek gekregen om ook dagtochten of meerdaagse reizen voor minder mobiele HEVO-leden te organiseren. Dat geldt voor leden die minder goed kunnen lopen, dan wel gebruik moeten maken van een rollator of rolstoel. De reiscommissie heeft gemeend deze reizen niet zelf te moeten organiseren maar gebruik te maken van BrabantZorg Reizen. Deze afdeling van de zorgorganisatie BrabantZorg is onder meer gespecialiseerd in reizen voor minder mobiele personen. Afgesproken is dat de reiscommissie van HEVO jaarlijks zal afstemmen met BrabantZorg reizen. U hoeft overigens géén gebruik te maken van de zorg van BrabantZorg om toch deel te kunnen nemen aan de reizen van BrabantZorg.

 

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Jan Jansen, lid reiscommissie ( 073-5214991 of j.th.jansen@home.nl )

 

BrabantZorg Reizen is gespecialiseerd in begeleide reizen voor mobiele, zelfstandige senioren én zorgreizen voor senioren. Bij de samenstelling van de reizen en dagtochten wordt speciaal rekening gehouden met senioren, bijvoorbeeld ten aanzien van de toegankelijkheid met rollators en rolstoelen. De reisgezelschappen gaan onder leiding van een reisleider en (zorg)begeleiders in een aangepast tempo op stap. De eventuele zorg tijdens de reizen en dagtochten is in handen van zorgprofessionals van BrabantZorg.

 

BrabantZorg Reizen biedt u een uitgebreid reisprogramma 2018, waarin we per bus, vliegtuig of boot gaan genieten van geweldige bestemmingen in binnen- en buitenland. Het programma is zeer gevarieerd van opzet. Heeft u belangstelling voor cultuur, muziek, natuur of zon/zee/strand? Het is allemaal terug te vinden in de vakantiebrochure 2018 van BrabantZorg Reizen.

Kunt u niet zelfstandig op vakantie of heeft u niemand om mee op reis te gaan, dan is aansluiten bij een reisgezelschap van BrabantZorg Reizen voor u de oplossing!

 

Mocht u vragen hebben of wilt u de vakantiebrochure BrabantZorg Reizen 2018 aanvragen, dan kunt u contact opnemen met BrabantZorg Reizen

via het e-mailadres: brabantzorg.reizen@brabantzorg.eu

of telefonisch: 0412 – 62 26 78.