Kom kennismaken met Ons Platform

Internet biedt ongekende mogelijkheden, maar nog niet iedereen is ermee bekend. U kunt het gebruik van internet op uw iPad of tablet leren bij het ComputerLeerCentrum Rosmalen. U kunt ook gebruik maken van Ons Platform van KBO-Brabant en Cubigo. Dat is speciaal ontwikkeld voor ouderen zonder ervaring op internet en met drempelvrees.

KBO-Kring gemeente ‘s-Hertogenbosch organiseert, in samenwerking met KBO-Brabant, een bijeenkomst waarin Cubigo (Ons Platform) centraal staat. Deze bijeenkomst bestaat uit presentaties, demonstraties, mogelijkheid tot het stellen van vragen en zelf ervaren hoe Cubigo werkt.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 24 januari van 10.00 tot 12.30 uur en wordt gehouden in het kantoor van KBO-Brabant, A. Luthulilaan 10, in ’s-Hertogenbosch. De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen, lid of geen KBO-lid.

Hebt u altijd al eens willen zien wat het Ons-Platform voor u zou kunnen betekenen, kom dan naar deze gratis voorlichting. De zaal is open vanaf 9.30 uur.

Heeft u belangstelling? Aanmelden kan via www.kbo-brabant.nl. In de rechter kolom (iets naar beneden) vindt u een blok ‘aanmelden’. Klik op ‘aanmelden inloopbijeenkomst Ons Platform’ en vul het formulier in.

U kunt ook bellen met KBO-Brabant: 073 - 6444066.