Buiten is het nazomer, denkt u al aan Kerstmis?

Zo ja, dan is deze dagtocht echt iets voor u. Brabant Expres organiseert dit jaar, op veler verzoek, op donderdag 29 november voor HEVO een dagtocht naar de kerstmarkt in Düsseldorf.

Reisinformatie

Vertrek op donderdag 29 november om 08.00 uur vanaf de opstapplaats het Gildeplein om via de Pastoor van Thiellaan in Hintham richting Düsseldorf te rijden. Onderweg maken we een stop voor een kopje koffie/thee (2x) en 'iets lekkers' waarna we onze weg vervolgen naar het bruisende Düsseldorf.

 

De kerstmarkten gaan open om 11.00 uur en wij hopen omstreeks 11.30/12.00 uur aan te komen. U bent deze middag vrij om op eigen gelegenheid te lunchen en de kerstmarkten te bezoeken.

 

Om 17.00 uur nemen we afscheid van Düsseldorf en rijden we naar Brabant waar een

3-gangendiner wordt geserveerd. Na het diner rijden we terug naar de opstapplaatsen in Rosmalen; aankomst ca. 21.00/ 21.30 uur.

 

De prijs voor deze dagtocht bedraagt voor HEVO leden : € 42,50 p.p. en voor niet-leden

€ 47,50 p.p.

In dit reisbedrag is inbegrepen : vervoer per luxe comfort class touringcar, koffie/thee en iets lekkers, plattegrondje Düsseldorf en een 3-gangendiner.

 

Düsseldorf

Düsseldorf is een geweldige stad om uw kerstinkopen te doen of te genieten van alle gezellige kraampjes en lekkernijen. Het hele centrum is tijdens de kerstmarkt prachtig versierd. Aan de etalages wordt veel tijd en aandacht besteed en ze zijn erg sfeervol.

De Königsallee in Düsseldorf is tijdens de kerstmarkt schitterend verlicht. Het is een van de mooiste winkelboulevards ter wereld. Veel gerenommeerde winkels hebben een plaatsje aan de Königsallee, een soort PC Hooft straat van Düsseldorf. In de Shadowstraße zijn diverse leuke warenhuizen te vinden en op de Schadowplatz Kö-bogen vindt u Internationale gerenommeerde merken.

Bezoek ook de Altstadt en de Flingerstraße waar met name trendy mode te vinden is. De liefhebbers van kunst en antiek kunnen hun hart ophalen in Carlstads. Kortom; voor iedereen wat wils!

 

Aanmelden voor deze reis  

Theo van der Plas, lid reiscommissie HEVO  tel. : 073 – 523 64 55 of 06 – 55 141 723.

Mailen kan ook: dinos@wxs.nl

U kunt het verschuldigde bedrag overmaken naar rekeningnummer : NL 12 RABO 0184 5555 31 t.n.v. reiscommissie HEVO onder vermelding van kerstmarkt Düsseldorf + uw telefoonnummer en bij voorkeur uw mobiele/gsm nummer.

Let op : uw aanmelding is pas geldig nadat u betaald heeft.