Activiteiten

In onze vereniging worden veel verschillende activiteiten georganiseerd. Veel activiteiten vinden plaats in 'De Ontmoeting', maar ook regelmatig daarbuiten.

Alle activiteiten vindt u terug op deze website.

 

Er zijn veel activiteiten binnen HEVO die in clubverband worden georganiseerd. Klik hier voor een overzicht van alle clubs. Of kijk in het Overzicht activiteiten mei 2017.
Behalve voor fietsen en wandelen dient men zich vooraf  aan te melden voor het meedoen aan een activiteit. De kosten verschillen per activiteit. Soms is er ook een wachtlijst. Neem voor meer informatie contact op met de betreffen contactpersoon. U vindt hun namen en contactgegevens op de pagina van de betreffende activiteit.  Deze (club)activiteiten worden niet in de agenda vermeld. Om deel te kunnen nemen aan een clubactiviteit dient u lid te zijn van de HEVO met uitzondering van wandelen en fietsen. Deelname aan deze activiteiten is voor iedereen mogelijk.

Evenementen worden georganiseerd door de evenementencommissie. De commissie stelt zich tot doel om vanuit HEVO, open festiviteiten te organiseren.Deze zijn meestal toegankelijk  voor zowel leden als niet leden en zijn specifiek gericht op (Rosmalense) senioren. De evenementen worden in de agenda van de website opgenomen en gepubliceerd  in HEVO-Actueel.

De commissie Cultuur, Ontspanning en Educatie  organiseert in principe iedere maand een interessante, culturele lezing. Daarnaast wordt er maandelijks, in samenwerking met Perron-3, een film gedraaid. Deze wordt vertoond in de Theaterzaal van Perron-3. Ook kunnen er excursies zijn zoals er zijn geweest naar de St. Jan, Kunstlocatie Würth en de Molen In Rosmalen. Al deze activiteiten worden opgenomen in de agenda op de website en gepubliceerd in HEVO-Actueel.

Seniorencontactmiddagen worden 1x per maand op de eerste zondag van de maand in 'De Ontmoeting' georganiseerd. Ook worden in verschillende wijken van Rosmalen regelmatig een seniorencontctmiddag georganiseerd. Dit is in De Groote Wielen, Molenhoek, Maliskamp en in Kruisstraat. De seniorencontactmiddagen staan in de agenda van de website en worden in HEVO-Actueel gepubliceerd.

De commissie Collectieve Belangenbehartiging organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten en lezingen over o.a. leeftijdsbestendig wonen en veiligheid, erfrecht, omgaan met verlies/levenseinde, dementie, eenzaamheid, verandering AWBZ naar WMO. Deze informatiebijeenkomsten  worden opgenomen in de agenda op de website en gepubliceerd in HEVO-Actueel.